TOPlist

Denní menu

12.2.2018 – 16.2.2018


Pondělí

Polévka: Fazolová

Hlavní jídla:

  1. Pečený řízek v celku z vepřové pečeně, bramborová kaše, salát
  2. Hovězí roštěnka, dušená rýže
  3. Pohankové rizoto, sýr, okurek

 

Úterý

Polévka: Kulajda

Hlavní jídla:

  1. Krutí nudličky pastýř, americké brambory
  2. Boloňské špagety, sypané sýrem
  3. Breťanské fazole, grilovaná klobása, chléb

 

Středa

Polévka: Zelná

Hlavní jídla:

  1. Vepřová játra na cibulce, dušená rýže, okurek
  2. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík
  3. Bulgur s hlívou ústřičnou

 

Čtvrtek

Polévka: Vývar

Hlavní jídla:

  1. Hovězí guláš, houskový knedlík
  2. Kuřecí prso, houbová omáčka, brambor
  3. Čočka na husto, vejce, chléb, okurek

 

Pátek

Polévka: Brokolicový krém

Hlavní jídla:

  1. Plněné papriky, rajská, těstoviny
  2. Vepřová krkovička po znojemsku, dušená rýže
  3. Žemlovka

Menu na další týden