Denní menu

18.3.2019 - 22.3.2019


Pondělí

Polévka: Frankfurtská                

Hlavní jídla:

  1. Kuřecí plátek s bazalkovou omáčkou, americké brambory 
  2. Vepřové nudličky, dušená rýže
  3. Lěčo, chléb, klobása

 

Úterý

Polévka: Čočková

Hlavní jídla:

  1. Vepřová krkovice na šípkové omáčce, brambor
  2. Kuřecí steak rockfortová omáčka, špecle
  3. Smažený celer, zeleninový salát, celozrna houska

 

Středa

Polévka: Kozí brada

Hlavní jídla:

  1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík
  2. Kuřecí gyros, hranolky, tzatziki
  3. Smažené žampióny, brambor, tatarka

 

Čtvrtek

Polévka: Italská s rýží

Hlavní jídla:

  1. Uzená krkovice, špenát, bramborový knedlík
  2. Vepřové ražniči, brambor, tatarka
  3. Šunkofleky, okurek

 

Pátek

Polévka: Zelná

Hlavní jídla:

  1. Uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, okurek
  2. Hovězí pečeně na pivě, dušená rýže
  3. Sladké nudle s mákem, maštěné máslem 

 

Změna v jídelníčku vyhrazena

V každém jídle mohou být obsaženy alergeny  

Více info u personálu restaurace.

 

Menu na další týden